borba za povijest / Prisjetite se najbizarnije borbe Mirka Filipovića: Gorostas od 218 cm ušao ring s Mirkom i napravio pogrešku karijere

Image

Korejanac je odradio i borbu protiv Fedora Emelianenka, te se dobro držao

19.3.2022.
17:37
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović tijekom karijere odradio je i nekoliko u najmanju ruku neobičnih borbi. Prvenstveno u smislu protivnika koji su se našli s druge strane ringa. Jednu takvu odradio je na Dynamite 2008. turniru.

Fiipoviću se tada suprotstavio gorostasni Korejac Hong Man Choi. Riječ je o 2018 centimetara visokom borcu koji je u to vrijeme imao 150 kilograma dok je Cro Cop u rung ušao s 106.4 kilograma na svojih teškog i 188 centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop bez problema

Cro Cop je odradio taktički savršenu borbu. Iskoristio je svoju brzinu protiv tromog i nezgrapnog suparnika te nije dopustio da borba ode u parter.

Ona je okončana nakon što je hrvatski majstor borilačkih vještina lijevim low kickom pogodio Korejca u unutarnju stranu noge, Choi Hong se zgrčio od bolova i meč je bio gotov u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj Korejac se, inače, tijekom svoje karijere borio protiv najvećih boraca u K1 poput Remyja Bonjaskog, Reya Sefa, Jeromea Le Bannera i ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo