ON BI MOGAO BITI SLJEDEĆI PROTIVNIK HRVATA: / Predstavljamo neobičnog sportaša koji je već pobijedio Hrgovića

Image
Foto: Profimedia

Već ima ugovorenu termin borbe za 13. srpnja

26.5.2019.
9:51
Profimedia
VOYO logo

Tko je sljedeći? To je sada možda i glavno pitanje u stožeru Filipa Hrgovića nakon osme pobjede i još jedne potvrde svoje vrijednosti, prvi put na američkom tlu.

"Jako će me dobro prihvatiti u Americi jer volim borbu, bacam puno udaraca u mečevima", rekao je El Animal nakon eskpresne pobjede nad Gregoryjem Corbinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
'DEMOLIRAO GA JE': /

Ovako su svjetski mediji komentirali Hrgovićev ekspresan nokaut

Image
'DEMOLIRAO GA JE': /

Ovako su svjetski mediji komentirali Hrgovićev ekspresan nokaut

"Idući je Joe Joyce? Rekao sam promotorima Hearnu i Sauerlandu da mogu na bilo koga u teškoj kategoriji. Spreman sam za sve, ovo je poruka svima, kad god, gdje god. Spreman sam za sve."

33-godišnji Amerikanac već ima ugovorenu termin borbe za 13. srpnja, a protivnik bi mu trebao biti, čeka se službena potvrda, Bryant Jennings.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema posljednjim informacijama i izjavama promotora Eddieja Hearna to bi mogao biti i Hrgović. S Joyceom se već borio prije šest godina u Svjetskoj ligi izgubio, a Amerikanac je, kao i naš boksač, neporažen u profesionalnim vodama u devet borbi te ima olimpijsko srebro i svjetsku broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, dvije je pobjede ostvario protiv Hrvata, Ivice Bačurina i Rudolfa Jozića, a njegov privatan život pun je zanimljivosti. Od toga da mu je otac Irac, a majka Nigerijka, a nije bilo ozljeda, možda bismo ga sada gledali kao vrsnog atletičara ili igrača američkog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije sve, naime, Joyce obožava - slikanje. Na platnu, da ne bude zabune. I po tome je već vrlo poseban.

"Tijekom studiranja i neposredno nakon što sam diplomirao, dosta sam slikao, ali potom sam se posvetio samo treninzima. Ulje na platnu najčešći su mi radovi, posljednje sam napravio jedno djelo u akrilnoj tehnici jer se slike lakše suše i koloričnije su te ih brže završim. Slikam i apstraktno, ali i portrete, autoportrete... Sad mi treba samo nešto da me inspirira da se vratim", rekao je jednom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na završnoj godini fakulteta išao sam na razmjenu studenata u Sacramento. Trebao sam igrati američki nogomet ili atletiku, ali kako sam za to trebao provesti ondje cijelu godinu, završio sam kao - cheerleader! I tako sam naučio salto unatrag, što sad radim u ringu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo