OGORČENJE NAKON BRUTALNE KAZNE: / "Razapeli su me ni krivog ni dužnog"

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.11.2015.
21:28
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, Filipović je uoči najavljene borbe protiv Anthonyja Hamiltona objavio odlazak u mirovinu zbog ozljede ramena, da bi samo 24 sata kasnije stigla informacija kako je pod istragom zbog kršenja antidopinških propisa. Cro Cop je priznao da je koristio zabranjeni hormon rasta, ali samo zbog saniranja bolnog ramena kako bi mogao nastupiti u Južnoj Koreji.

"Suspenzija je nepotrebna"

"Istina da me ta agencija suspendirala i da su me razapeli ni krivog ni dužnog. Suspendirali su me na temelju mog telefonskog poziva jer sam ja rekao da imam težu ozljedu", rekao je Cro Cop u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je da je najviše pogriješio jer nije prijavio na vrijeme korištenje sporne terapije. Da je poslao liječničku potvrdu da je to jedini način za spas ramena, dobio bi dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez veze, uopće ta suspenzija nije bila potrebna. Obavijestio sam UFC da sam ozlijeđen i da ne mogu, da je prevelika pauza od borbe s Gonzagom i da je mirovina moj konačni i jedini izbor. Nepotrebno je bilo."

"Neugodno mi je opravdavati se"

Dodao je kako korištenjem hormona rasta ne bi stekao nikakvu prednost u odnosu na suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja od toga nemam ništa, neću biti snažniji, brži, jači, sve ono što se dobiva dopingom. No meni je već neugodno opravdavati se, nema smisla. Niti kome što dugujem, osim navijačima. Povukao sam se s velikim nizom pobjeda, super je bilo. Nažalost, dogodila se ozljeda, ali bolje ozljeda nego poraz. Sam sebi se smijem što sam bio tako naivan, ali svako zlo za neko dobro. Ni više ni manje", zaključio je Filipović.

Nova TV/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo