MIOČIĆEVA PRIJETNJA SVIM UFC-OVIM BORCIMA: / Stipe planira pomaknuti granice, njegove riječi suparnici će morati ozbiljno shvatiti

Image
Foto: AFP

Imao je tri uspješne obrane pojasa, sad najavljuje novi rekord

13.9.2018.
13:13
AFP
VOYO logo

Američki MMA borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić, jedan od najboljih boraca svih vremena i jedini koji je UFC naslov u kategoriji teškaša uspješno branio u tri navrata, poslao je prilično ozbiljnu prijetnju suparnicima u najavi povratka na vrh.

Detroniziran je Miočić u borbi protiv Daniela Cormiera nakon što je naslov prvaka UFC-ove teške kategorije osvojio u svibnju 2016. u meču protiv Fabricija Werduma. Titulu je potom obranio okršajima protiv Alistaira Overeema, Juniora Dos Santosa (od kojeg je ranije izgubio) i Francisa Ngannoua, a sad je željan novog napada na nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je taj koji će rušiti rekord

Dapače, jedini borac koji ju je uspješno branio triput namjerava popraviti rekordno ostvarenje u kategoriji UFC-ovih teškaša. Barem tako sugerira napis na njegovom Twitter-profilu s kojeg Miočić poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekordi postoje da bi se rušili. Postavio sam rekord triput uspješno braneći osvojenu titulu teškaškog prvaka. U potpunosti namjeravam biti onaj koji će taj rekord i oboriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo