MIOČIĆ DOGOVORIO BORBU O KOJOJ BRUJE SVI MMA FANOVI: / 'Ovo je pakleno uzbudljivo'

Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP

Pobjednik bi dobio priliku boriti se za naslov teškaškog prvaka

28.3.2019.
9:28
AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP
VOYO logo

“Mislim da niste spremni svjedočiti borbi Stipe Miočića protiv mene, bi li vam srpanj dao dovoljno vremena da se pripremite?”, napisao je na Twitteru jedan od najboljih MMA boraca današnjice Jon Jones. Na odgovor američkog Hrvata nije se moralo dugo čekati.

"Spreman sam, vidimo se tamo", poručio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva puta rušio Cormiera

Fanovi su ovu prepisku dočekali s velikim oduševljenjem. Jones je dva puta izašao kao pobjednik u borbama s aktualnim teškaškim prvakom Danielom Cormierom. Međutim, druga borba je proglašena nevažećom jer su Jonesu u krvi pronašli nedopuštene supstance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato. Cormier je do naslova došao prošlog ljeta kada je pobijedio u obračunu s Miočićem. Borba Miočića i Jonesa bio bi ogroman mamac za sve ljubitelje krvavog sporta, međutim nekoliko sati nakon prepiske između dvojca stigao je hladan tuš. Naime, UFC je objavio da će se Jones u srpnju boriti s Thiagaom Santosem gdje će braniti naslov u poluteškoj kategoriji.

Što kaže Helwani?

U međuvremenu, američki borac Chael Sonnen prokomentirao je potencijalnu borbu Miočića i Jonesa pozivajući se na najpoznatijeg svjetskog MMA novinara Ariela Helwanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad Ariel kaže da je čuo neke informacije, Ariel zna. Ariel je novinar, on ne špekulira. Rekao je kako je čuo da su obje strane prihvatile ili da su obje strane zainteresirane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad slušajte ovo. Jon Jones, kao teškaš. Znam protiv koga ćete svi odmah misliti da se treba boriti. Daniel Cormier ili Brock Lesnar. Ali, ne. Jon Jones protiv Stipe Miočića.Da! To je nešto što će stvarno pridobiti moju pažnju. Stipe Miočić koji već neko vrijeme odbija sve osim borbe za naslov, odjednom bi bio spreman za Jon Jonesa. Meni je to pakleno uzbudljivo! I time bi automatski odradili posao stvaranja ogromne borbe za Daniela Cormiera. Tko god pobijedi u toj borbi, svi bi htjeli vidjeti njega protiv Cormiera. Ne sumnjam da fanovi obojicu žele vidjeti već sada protiv DC-a. Stipe iza sebe ima ogroman broj fanova. No, ovo bi samo bilo još veće”, rekao je Sonnen, javlja Fightsite.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo