bio je emotivan / Iranski Hulk u suzama na televiziji: 'Roditelji ne razgovaraju samnom, uništen sam'

Image

Zbog sramote na sučeljavanju prolazi teške trenutke

31.3.2022.
20:02
VOYO logo

Iranski Hulk, pravog imena Sajad Gharibi boriti će se protiv kolege bodybuildera Martina Floyda. Dva poznata bodybuildera sukobiti će se 2. travnja u Londonu. Boksački meč ove dvojice izaziva puno interesa javnosti. Prije nekoliko tjedana imali su sučeljavanje na kojem je Floyd dva puta na pod srušio Iranskog Hulka.

Gharibiju je to teško palo, a navodno ga se srami i obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U televizijskom intervjuu uživo 30-godišnji Iranac je rekao da njegovi roditelji odbijaju razgovarati s njim nakon što ih je "osramotio"

 "Ne mogu nazvati svoju obitelj. Kada sam se vratio u Iran, nisam ih mogao posjetiti. Ne mogu razgovarati s ocem i majkom. Kad sam razgovarao s njom, rekla je: Osoba na videu koju sam vidjela nije moj sin, moj sin je mnogo jači od ovoga", rekao je pa dodao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boli me srce kad ne mogu razgovarati sa svojom obitelji. Izgubio sam ponos i uništen sam. Kako da objasnim što se dogodilo? Prevarili su me i pao sam na zemlju. Moja obitelj je rekla da moram otići tamo i dokrajčiti ga. Očekivali su obrnuto. Kako da spavam nakon ovog? Ne mogu spavati, uzimam tablete za spavanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo