HRGOVIĆA USPOREDILI S LEGENDOM SVJETSKOG BOKSA: / Hunter to prokomentirao i zaprijetio El Animalu; 'Naša borba neće dugo trajati'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pobjednik će dobiti priliku boriti se za naslov svjetskog prvaka

30.3.2021.
10:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši suparnik FilipaHrgovića, Britanac Tom Little, izjavio je nedavno u razgovoru za Sky Sports kako misli da će El Animal dominirati svjetskim boksom kada se Tyson Fury jednog dana povuče.

“Toliko je dobar. Bit će poput Vladimira Klička. On je iznimno perspektivan i može biti dugovječan i uspješan. Hrgović je jako pametan”, kazao je Little i usporedio Hrvata s jednim od najboljih boksača u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, idući Hrgovićev suparnik, Michael Hunter, ne slaže se s tim ocjenama i usporedbama.

Image
Foto: Profimedia

SAUDI ARABIA - DECEMBER 7, 2019: Russian boxer Alexander Povetkin and his American rival Michael Hunter struggle in their eliminator for the WBA World Heavyweight Championship Title at Diriyah Arena outside Riyadh. Valery Sharifulin/TASS/Sipa USA,Image: 486905972, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Russia and Japan ***, Model Release: no

"Obojica su veliki, ali Hrgović uopće ne baca prednje direkte. Samo drži ruke u zraku. Ne vidim da će naša borba dugo potrajati", poručio je Hunter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjenik njihove međusobne borbe bit će idući izazivač za naslov svjetskog prvaka. Kao što je poznato Tyson Fury i Anthony Joshua uskoro ulaze u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki je to izazov za Joshuu. Prednost dajem Furyju. Toliko je vješt da se može Joshua prirediti pakao i kad bi se samo digao iz fotelje i došao u ring", smatra Hunter, koji će uskoro doznati kada ulazi u ring s El Animalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo