CRO COP OBJAVIO SNIMKU KOJA ĆE VAS ŠOKIRATI: / Filipović pokazao užas iz liječničke ordinacije koji prolazi nakon borbe

Image
Foto: Screenshot

'Uspjeh je medalja sa dvije strane, svi vide onu glamuroznu stranu, a nitko ne vidi put koji treba proći i cijenu koju treba platiti za to'

14.10.2018.
10:52
Screenshot
VOYO logo

Neumorni hrvatski gladijator Mirko Cro Cop Filipović prije samo dva tjedna pobijedio je Roquea Martineza u svom 51. MMA meču nanijevši suparniku ozljede uslijed kojih je meč prekinut.

Do devetog uzastopnog slavlja u karijeri kroz koju je primio nebrojene udarce, a još ih više i zadao, Filipović je stigao nakon što je bio dominantniji borac u ringu. Serijom udaraca nanio je štetu Martinezu, a onda ga lijevim laktom pogodio posred čela. Napravilo je to ranu iz koje se krv krenula slijevati po licu Amerikanca što je sucu, nakon što krvarenje nije bilo moguće zaustaviti, bio dovoljan znak da prekine meč i proglasi Filipovića pobjednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije strane medalje

Znano je da 44-godišnji Mirko ima problema s koljenima, poznato je da mora prolaziti muke po liječničkim ordinacijama, a sad je objavio i snimku onoga o čemu je često znao govoriti. I taj užas nije nimalo lako gledati.

"Uspjeh je medalja sa dvije strane, svi vide onu glamuroznu stranu, a nitko ne vidi put koji treba proći i cijenu koju treba platiti za to...", napisao je Cro Cop objavivši ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo