dvije vrhunske borbe / Boksački spektakl u Londonu i na RTL-u: Od 23 sata gledajte dvije vrhunske borbe!

Boksačka večer koja se rijetko viđa

31.8.2019.
19:48
VOYO logo

Sjajna boksačka večer sprema se na RTL-u. Jer donosimo vam dvije vrhunske borbe.

Spektakl u Londonu otvara teškaški obračun Rusa Aleksandra Povetkina i Britanca Hughieja Furyja. Vrhunac večeri bit će borba jednog od najboljih boksača današnjice - Ukrajinca Vasilja Lomačenka protiv 31-godišnjeg Britanca Lukea Campbella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi će u ring Rus Aleksandar Povetkin i Britanac Hughie Fury, bratić puno poznatijeg Tysona Furyja. 39-godišnji Povetkin favorit je u ovom meču, do sada je izgubio samo od Joshue i Klička dok je 15 godina mlađi Fury prije dvije godine napao svjetsku titulu, no tada je Parker bio bolji. 

"Jako mi je drago da sam u Londonu. Bio sam ovdje nekoliko puta i svaki put je lijepo jer publika je odlična i podržava me. Fury je mlad sportaš koji ima mogućnost napretka. Shvatio sam ga ozbiljno i zato vjerujem da ćemo vam pokazati odličan meč", kazao je Povetkin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povetkin ga nije podcijenio, a da to nije ni trebao misli i RTL-ov sukomentator Hrvoje Sep.

A onda u ring ulazi Vasilj Lomačenko - zabavljač, umjetnik, plesač i jedan od najboljih boksača današnjice. Uvijek napravi show, ali i pokaže zašto ga smatraju Muhamedom Alijem lake kategorije.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično, ne mogu dočekati da uđem u ring. Moj plan je osvojiti meč. Osjećam se kao da sam kod kuće, u Ukrajini. Puno je ljudi došlo podržati me", poručio je Lomačenko.

Jedan od najboljih amatera u povijesti boksa branit će svoja dva pojasa protiv 31-godišnjeg Britanca Lukea Campbella koji je pet centimetara viši i ima čak 14 centimetara veći raspon ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično. Spreman sam za akciju. Za ovo živim. Koncetriran sam na sebe, opušten sam i siguran u sebe. Vidjet ćete najbolju verziju mene", rekao je Campbell.

Prednost bi mu mogla biti domaća publika. Campbell je velika zvijezda u Britaniji. Nastupa u rijelitijima , često se pojavljuje u javnosti , a do sada je u profesionalnoj karijeri izgubio dva meča. S druge strane će mu biti šaljivdžija Lomačenko koji voli provocirati i ismijavati protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato ne propustite. Boksačka večer koja se rijetko viđa večeras na RTL-u od 23 sata.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo