kapetan nakon španjolske / Duvnjak: 'Da nam je netko prije prvenstva rekao da ćemo otići iz Münchena s pet pobjeda...'

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon pobjede nad Španjolskom istaknuo je kako njegova momčad može i bolje

17.1.2019.
23:45
VOYO logo

Mi možemo još i bolje, postigli smo samo 23 gola, ali to je bilo idijelom i zbog naše taktike, kazao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon pobjede nad Španjolskom

"Devetnaest golova smo primili od europskog prvaka i to govori sve. Dobro, zabili smo i samo 23, ali to je bila naša taktika, igrali smo smireno i nismo radili gluposti. Pohvalio bih zbilja svakog igrača ponaosob, igrali timski i igrali smo pametno, a nosila nas je ova predivna publika. Stvarno je izgledalo kao da smo igrali doma. Da nam je netko rekao da ćemo otići iz Münchena sa svih pet pobjeda, strašno", kazao je Duvnjak, kazavši o sljedećem protivniku kratko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brazil je jedna vrlo nezgodna ekipa. No, i kad ih pobijedimo imat ćemo šest bodova. Treba nam još". 

Zlatko Horvat je sa osam golova iz osam udaraca i pet realiziranih sedmeraca bio najbolji strijelac utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću reći da je ovo bila naša savršena utakmica, ali je vrlo, vrlo blizu savršene. Znali smo njihove slabosti i vrline, pretrčali smo Španjolce, dali smo im četiri-pet lakih golova. Loše su se mijenjali i to smo iskoristili. S ovom pobjedom još ništa nismo dobili jer igramo protiv domaćina Njemačke i najbolje ekipe svijeta Francuzima. Za polufinale će nam trebati još neki bod", kazao je Horvat, koji je osjetio bolove u drugom dijelu.

"Imao sam bolove u zadnjoj loži, ali sam nastavio jer je bilo dramatično. Sada imam tri dana da to zaliječim. O publici stvarno imam sve poštovanje, evo kao da i drugo veliko natjecanje igramo doma". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati uRTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo