Za 60 kuna možete kušati svjetske delicije u neograničenim količinama

"Dođi na Stross i jedi koliko možeš", jedna je od poruka zagrebačkog Street Food Festivala koji će se održati ovog vikenda, 26. i 27. travnja, na Strossmayerovom šetalištu.

25.4.2014.
15:54
VOYO logo

Ljubitelji dobre hrane, gastronomi i svi raspoloženi za druženje uz ukusne obroke moći će s dnevnom ulaznicom od 60 kuna na Street Food Festivalu od 11 do 18 sati degustirati brojne gastronomske delicije u neograničenim količinama.

Od indijske hrane do američkog roštilja

Bit će tu 12 vrsta jela iz Indije, Velike Britanije, Španjolske, SAD-a, Meksika, Italije i Hrvatske. Tako će za one koji vole indijsku hranu biti pripremljen Curry, Onion bargy i Samose, ali i azijski Chicken wok. Bit će zadovoljni i ljubitelji američkog roštilja koje čekaju BBQ wings te američki Hot dog. Tu su i tradicionalne talijanske tjestenine pasta Bolognese i pasta Milanese, španjolska Paella, ali i meksički Tacosi i Tortilje. Bit će ponuđen i tradicionalni engleski Fish and Chips, a hrvatsku gastronomiju ovaj put će predstavljati Brkine domaće kobasice i grah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna ponuda piva

Uz ukusna jela svi posjetitelji moći će uživati i u posebnoj ponudi pića, piva i sokova po pristupačnim cijenama, a svaki gost zagrebačkog Street Food Festivala kupnjom svoje ulaznice dobit će besplatno pivo. Ulaz za djecu do sedam godina je besplatan.

Ovogodišnja novost je "mali market" odnosno mogućnost kupnje različitih začina, vrhunskih suhomesnatih proizvoda, svježeg egzotičnog voća i povrća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi zagrebački Street Food Festival lani je privukao više od 3000 posjetitelja u Varšavskoj ulici, a organizatori ove godine očekuju još veću posjećenost i poručuju zainteresiranima da će ih od moguće kiše za vikend dobro štititi guste grane gornjogradskog drveća i tende koje su postavili na Strossu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo