MARAS PLENKOVIĆU BACIO AVIONČIĆ / VIDEO 'Vaša Vlada izgleda kao dječji vrtić i zbog toga će hrvatski F-16 izgledati ovako'

Image
Foto: Screenshot / Sabor TV

Vaša Vlada izgleda kao dječji vrtić, poručio je SDP-ov Gordan Maras, koji je premijeru Andreju Plenkoviću dobacio papirnati aviončić

16.1.2019.
13:04
Screenshot / Sabor TV
VOYO logo

​''Nakon fijaska s avionima, građani su zgroženi - nikad bjelodanije da je najnesposobnija Vlada na vlasti, ali građane još više opterećuje trgovina koju provodite s Milanom Bandićem. Vi ste omogućili svom kompi da preživi u Zagrebu – jeste li ponosni što varate birače, jeste li ponosni, recite nam, molim vas'', pitao je premijera Andreja Plenkovića SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras.

''Ovo je treći put za redom da se vaša nevjerojatna fiksacija na zagrebačkog gradonačelnika artikulira u pitanja za mene. Vi za mene postajete zastupnik sa samo jednom temom. Ovo postaje apsurdno'', odvratio je premijer.

''Što se tiče neotuđivosti mandata, možete razgovarati s kolegom Podolnjakom koji ima kreativna rješenja. To što ljudi iz vašeg kluba odlaze iz SDP-a jer ste patetični i slabi ne možete zamjenom teza prebaciti odgovornost na one u čije klubove odlaze. Vidim da vas to muči. Krenuli ste kao Živi zid u sport kaznenih prijava'', kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Unatoč tome što sam pet puta molio da odgovorite na pitanje, rekli ste ništa. To nije smješno hrvatskim građanima koji gledaju kako Vlada egzistira na političkoj trgovini. Vi ste politički tata te trgovine, a Bandić je politička mama. To ljude tjera iz Hrvatske, vaša Vlada izgleda kao dječji vrtić i zbog toga će hrvatski F-16 izgledati ovako'', kazao je Maras i papirnati aviončić koji je ranije složio bacio prema Plenkoviću - ''Neka leti''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo