direktor zagrebačke Čistoće / SDP-ovac Opačić nazvao 'radodajkom': 'Nikad nije radila ništa konkretno, osim seksa sa glavešinama'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dugogodišnji direktor zagrebačke Čistoće i član SDP-a Marko Melčić prostački i seksistički napao Milanku Opačić

8.11.2016.
16:23
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić podržala Orsata Miljenića na unutarstranačkim izborima, dugogodišnji direktor zagrebačke Čistoće i član SDP-a Marko Melčić obrušio se na nju na svom Facebook profilu.

Prostačkim i seksističkim istupima je htio dati podršku Davoru Bernardiću u utrci za šefa SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je da se Milanku Opačić "outsourca" iz vrha stranke jer je došla ravno sa faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa sa glavešinama", napisao je na Facebooku, dok ju je u jednom komentaru nazvao 'radodajkom'. 

Dok su ga brojni Facebook korisnici podržali, mnogi su reagirali na njegov mizogini način izražavanja i poručili mu da se srami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

"Ona je razmaženo derište, odmah je došla na funkciju i cijelo je vrijeme tamo. Ona je izmislila outsourcing, a nema pojma o ničemu. Ja sam bio direktor bio u Holdingu pa mi outsourcing ne pada napamet. Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi", kazao je Melčić za Index.(Facebook screenshot)

Melčić je bio direktor Čistoće, druge po veličini firma u Holdingu. Prema njegovim riječima, SDP ga je uklonio s pozicije kako bi 'diktator Milanović nahranilo HNS-ovce'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opačić je za Index komentirala kako nema pojma tko je Malčić niti što ima protiv nje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo