MOLE ZA POMOĆ / Poznatom influenceru vratila se opaka bolest, njegova supruga uputila apel putem društvenih mreža: 'Marko nije dobro...'

Image
Foto: Screenshot / Instagram

Influencer i arhitekt Marko Babić  već se dvije bori s zloćudnim tumorom te mu se stanje sada pogoršalo

14.7.2023.
23:29
Screenshot / Instagram
VOYO logo

Influencer i arhitekt Marko Babić  već se dvije bori s zloćudnim tumorom te mu se stanje sada pogoršalo, piše 24sata. Njegova supruga Tina Biloglav, uputila je apel za pomoć na društvenim mrežama. 

"Svaki dan mi dođe hrpa pitanja kako je Marko. Marko nije dobro, u Zagrebu su iscrpili mogućnosti liječenja dok se trombociti ne poprave. Molimo sve koji mogu pomoći savjetom kako dići trombocite ili nas spojiti s nekom inozemnom bolnicom koja bi ga primila - sad je trenutak da reagirate. Hvala svima na podršci, brzi, osjećamo to. Centri za sarkome, eksperimentalna liječenja, alternativna medicina, svaka pomoć nam puno znači. Ajmo svi skupa za Marka pa da se čuda dogode“, napisala je Tina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Naučio je mnoge da se sa sarkomom može živjeti: 'Život mi je kvalitetniji nego prije dijagnoze'

Marku je sarkom dijagnosticiran kada je imao 29 godina, a nakon uspješnih terapija sarkom se povukao, no prije dva mjeseca se tumor vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugo, malo manje romantično, ali tu smo gdje jesmo: Sarkom se vratio u moj život. Nije mu puno trebalo, znam. Vratio se pomalo podlo. Našao me u trenu kada sam zbog nepodnošljivih bolova bio olupina čovjeka koji jesam“, napisao je tada Marko.

O svojoj je teškoj borbi napisao knjigu 'Putovanje zvano igra'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo