filmske scene na trešnjevci / Potez za svaku pohvalu: hrabri 23-godišnjak svladao naoružanog razbojnika koji je orobio poštu

Image
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Preplašene žene dale su mu nekoliko desetaka tisuća kuna. No nije računao da će za njim potrčati 23-godišnjak koji je u pošti bio kao stranka

16.12.2017.
15:27
Davor Puklavec/Pixsell
VOYO logo

Razbojnik (30)  koji je u petak oko 19.30 ušetao u poštu u Ulici Dragutina Golika 28 na zagrebačkoj Trešnjevci, vjerojatno nije mislio da će mu se razbojstvo ne samo  izjaloviti, već da će biti i uhićen, piše Večernji list.

Naime, kako je priopćila zagrebačka policija, razbojnik naoružan vatrenim oružjem upao je u poslovnicu Hrvatske pošte. Zaprijetio je dvjema djelatnicama u dobi od 40 i 46  godina, tražeći novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preplašene žene dale su mu nekoliko desetaka tisuća kuna, nakon čega je razbojnik izašao iz pošte. No nije računao da će za njim potrčati 23-godišnjak koji je u pošti bio kao stranka. Sustigao je razbojnika i nakon kraćeg hrvanja uspio ga je svladati i zadržati do dolaska  policije. U tom naguravanju lakše su ozlijeđena obojica. Hrabrom 23-godišnjaku pomoć je ukazana u KBC Sestara  milosrdnica, dok je 30-godišnjak priveden na policiju, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo