ŠOKANTNA ŠUŠKANJA / Nino i Marija Selak Raspudić napuštaju Most?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tenzije su navodno porasle u ponedjeljak na sastanku Predsjedništva Mosta gdje se trebala utvrditi konačna lista kandidata za EU parlament

23.4.2024.
18:31
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Večeras je rok za predaju lista za Europski parlament. U političkim kuloarima pojavila se priča o navodnom raskolu u Mostu. Svemu je prethodila svađa bračnog para Raspudić i Marina Miletića oko mjesta na listi za nadolazeće europske izbore.

Naime, Marija Selak Raspudić i Miletić sukobili su se i kampanji za parlamentarne izbore oko pitanja pobačaja. Tenzije su navodno porasle u ponedjeljak na sastanku Predsjedništva Mosta gdje se trebala utvrditi konačna lista kandidata za EU parlament. Miletić se navodno otvoreno pobunio protiv kandidata koje je predlagala Selak Raspudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Selak Raspudić nije članica Mosta već je na njihovoj listi, kao i u saborskim klupama, nezavisna. Njen suprug Nino Raspudić je član stranke. Pokušali smo ih kontaktirati, no nisu se javili na pozive.

RTL-ova reporterka Ana Mlinarić razgovarala je s izvorom bliskim Selak Raspudić koji kaže da se ovdje ne radi o sukobu vezanom za Europske liste već o principu i ranijoj svađi koju su imali u kampanji. "Miletiću se nije svidio njen stav o abortusu izrečen u jednom TV sučeljavanju. Očito je napetu u Mostu jer se nitko ne javlja na telefon. Znakovito je to da je Marija Selak Raspudić za sutra saznala pres konferenciju na kojoj će pojasniti sve detalje. Izvor blizak zastupnici kaže nam da se neće naći na listi za Europski parlament", objasnila je Mlinarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Mostov zastupnik kometnirao suradnju s Domovinskim pokretom: 'Voda dolazi do grla...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo