PREMIJERNA TREĆA SEZONA / Najzabavnija špijunska serija opet na RTL2!

Image
Foto: RTL

U novim epizodama Chuck će se u zadnji trenutak predomisliti i odustati od bijega u slobodu sa Sarah, uvjeravajući se da je rođen za posao tajnog špijuna, pogotovo nakon saznanja da je njegov otac pravi stvoritelj nove verzije 'Intersekta' u njegovoj glavi. Nakon nekoliko dana, Chuck se vrati na svoj 'dnevni' posao prodavača kompjuterske opreme, gdje ponovo susreće Sarah koja se, u međuvremenu, zaljubila u Daniela Shawa (Brandon Routh), svog novog kolegu iz CIA-e.

28.12.2012.
16:41
RTL
VOYO logo

Najzabavnija špijunska serija na svijetu vraća se na RTL2 s novim, premijernim epizodama treće sezone! Serija koja prati život Chucka Bartowskog, normalnog mladića i prodavača u lokalnoj trgovini kompjuterske opreme u Burbanku koji je pukom slučajnošću postao vladin agent, u trećoj sezoni donosi nove dogodovštine pune akcije, smijeha, ali i neočekivani zaplet jedne 'filmske' ljubavne veze.

Naime, pri kraju druge sezone Chuck (Zachary Levi) i njegova kolegica Sarah (Yvonne Strahovski) započeli su strastvenu vezu iako oboje znaju da ih neprofesionalni odnos i zaljubljenost mogu dovesti u veliku opasnost. U novim epizodama Chuck će se u zadnji trenutak predomisliti i odustati od bijega u slobodu sa Sarah, uvjeravajući se da je rođen za posao tajnog špijuna, pogotovo nakon saznanja da je njegov otac pravi stvoritelj nove verzije 'Intersekta' u njegovoj glavi. Nakon nekoliko dana, Chuck se vrati na svoj 'dnevni' posao prodavača kompjuterske opreme, gdje ponovo susreće Sarah koja se, u međuvremenu, zaljubila u Daniela Shawa (Brandon Routh), svog novog kolegu iz CIA-e. Strahujući da bi, udruživanjem s Prstenom, Shaw mogao ubiti Sarah, Chuck započinje novu borbu za vraćanje Sarahinog povjerenja, ujedno se nadajući da bi opet mogli postati par.

Nove, još zabavnije epizode serije „Chuck“, oduševile su i glavnog glumca Zacharyja Levija. On je tijekom snimanja treće sezone uživao glumeći novog, 'opakog' Chucka, koji uz pomoć nadograđenog softwarea u glavi može činiti bolje i luđe stvari nego prije, kao na primjer mačevanje u letećem avionu, tučnjava tijekom leta padobranom, poznavanje novih borilačkih vještina, ali i sviranje čudnih muzičkih instrumenata. Osim Levija, novim akcijskim scenama radovala se i Merritt Yohnka, glavna koordinatorica kaskaderskih scena, koja je već treću godinu zaredom nagrađena nominacijom za prestižnu televizijsku nagradu Emmy.

Kako bi odnos između Chucka i Sarah bio što zamršeniji, producenti su odlučili 'uposliti' dvoje novih glumaca koji će utjeloviti njihove nove ljubavne partnere – Chuckovu novu djevojku, Hannah, glumi lijepa Kristin Kreuk (mnogima poznatija kao Lana Lang iz „Smallvillea“), dok super zgodni  Brandon Routh (filmovi „povratak Supermana“ i „Scott Pilgrim protiv svijeta“) glumi Sarahinog novog dečka. Osim njih, u trećoj sezoni pojavit će se i Scott Bakula (serija „Quantum Leap“) kao Chuckov otac Stephen J. Bartowski, Christopher Lloyd (filmski serijal „povratak u budućnost“) kao CIA-in psihijatar dr. Leo Dreyfus, te Mark Sheppard (serije „Dr. Who“, „Skladište 13“) i švedski model Mini Anden (serije „Kosti“, „Reži me“, „CSI: Miami“).

Uživajte u novim zgodama i nezgodama nesvakidašnjeg špijuna Chucka u novim epizodama koje se počinju emitirati od petka, 4. siječnja 2013.g., od 23:15 sati na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo