otkaz zbog pomoganja / Na koga je mislila kada je spominjala prijetnje? Opačić ciljala na bivšeg SDP-ovog ministra

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Umjesto da SDP-u vrate svoje saborske mandate, što bi bilo moralno, oni još žele koristiti usluge naše stručne službe'

31.10.2018.
17:06
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Bivša SDP-ova ministrica i saborska zastupnica Milanka Opačić danas je službeno ušla u saborski klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika, a na konferenciji za medije kazala kako su ljudi koji su joj pomagali u njezinom radu kao nezavisne zastupnice dobili prijetnju otkazom.

Prije desetak dana predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk pozvao je djelatnice koje rade u stručnoj službi SDP-ova kluba i rekao im da će dobiti otkaz ako više išta učine za zastupnike koji su napustili SDP – Zdravka Ronka, Miranda Mrsića i Milanku Opačić, piše Jutarnji list. Kako je kazao njihov izvor, službenici kluba pomagali su im u nekim tehničkim stvarima i pripremi saborskih materijala za sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Umjesto da vrate mandate oni žele koristiti usluge naše službe'

"Suradnici koji rade u stručnoj službi Kluba zastupnika SDP-a mogu obavljati poslove samo za članove i članice našeg Kluba. I čudim se bivšim članovima i članicama našeg Kluba koji službenike SDP-ovog kluba dovode u neugodnu situaciju tražeći od njih da budu nelojalni stranci i Klubu u kojem su zaposleni", kazao je Arsen Bauk.

"I umjesto da SDP-u vrate svoje saborske mandate, što bi bilo moralno, oni još žele koristiti usluge naše stručne službe i uvlačiti službenike koji rade za tri puta manje plaće od njih u svoje sitne politikanske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, puno je logičnije to što sam ja upozorio službenike nego to što su oni izdali svoje birače i stranku. Mislim da je takvo ponašanje nečuveno i besramno. Suzdržat ću se od neke teže riječi kojom bih okarakterizirao njihovo ponašanje”, rekao je Bauk za Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo