optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu / Kod Učke zaustavili pijanu časnu, napuhala 1.83 promila: 'Dogodilo mi se, jer i ja sam grešan čovjek'

Protiv nje se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama podnosi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu

4.11.2015.
9:49
VOYO logo

Policija je u petak popodne kod tunela Učke zaustavila ženu u pijanom stanju, a neslužbeno se doznaje da je riječ o časnoj sestri, pišu 24sata.hr.

"Policijski službenici u petak 30. listopada u 14.45 sati na autocesti A8, na čvoru Rogovići, zaustavili su Škodu Fabiju riječkih registarskih oznaka kojim je upravljala, 47-godišnjakinja. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila", rekli su iz Odnosa s javnošću PU Istarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam grešnik na kojeg je Gospodin pogledao. Dogodilo mi se, jer i ja sam grešan čovjek. Znate što je papa Franjo rekao na pitanje 'tko si ti'? Rekao je: 'Ja sam grešnik na kojeg je Gospodin pogledao'. Isto to kažem i ja, ja sam grešnica na koju je Gospodin pogledao", navodno je rekla pijana časna.

Protiv nje se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama podnosi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo