HVALA VAM! / Hrvati se o Vatrenima informiraju na Net.hr-u: Imamo najčitaniju sportsku rubriku s više od 1,1 milijun korisnika!

Image

Naši 'sportaši' odradili su lavovski posao tijekom prvog dijela Svjetskog prvenstva

2.12.2022.
14:48
VOYO logo

Mjesec studeni donio je sjajne rezultate na Gemiusu za portal Net.hr. Sa 2.012.217 jedinstvenih korisnika, te više od 142 milijuna pagevieowa zauzeli smo visoko treće mjesto, ali naša sportska rubrika sa rekordnih 1.114.143 jedinstvenih korisnika bila je najčitanija sportska rubrika u Hrvatskoj!

Naši 'sportaši' odradili su lavovski posao tijekom prvog dijela Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Osim naših liveova, za koje čitatelji tvrde da su bolji od prijenosa na TV-u, a doveli smo brojne sugovornike u studio Net.hr-a, odrađena je hrpa analiza i ekspertiza stručnjaka uoči i nakon utakmica Vatrenih, za Net.hr ekskluzivno piše Željko Kopić, ukazivali smo i na brojne detalje koje su mnogi previdjeli, ali naravno nismo zaboravili ni na nezaobilazne fotogalerije s brojnim navijačima i navijačicama u raznoraznim izdanjima. Sve ovo pridonijelo je sjajnom rezultatu na Gemiusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Također, rast su zabilježile i naše rubrike Danas, sa 1.327.254 jedinstvenih korisnika, i Hot koji je u studenome čitalo 1,27 milijuna ljudi. Naravno, tu je i Magazin koji je također u studenome premašio 1,26 milijuna jedinstvenih korisnika.

Ovom prilikom želimo iskreno zahvaliti svim čitateljima na ukazanom povjerenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo